2010-08-16

LOC plius voniai

   Na kadangi turiu LOC virtuvei, reikia ir voniai. Nors ir kaime gyvenu, bet turiu ją.=) Tas pats skiedimas: 1:3. Atskiedžiu ir į vonią.

Skiedimas:
100 ml valiklio+300ml vandens

   Taip, bandom papurkšti ant kriauklės čiaupo. Maniau pradės putoti kaip kiti valikliai. Nieko. Bandau nuvalyt kempinėle. Švaru. Kalkių nuosėdų nebeliko. Blizga. Hmmmm... Man patinka. Pažiūrėkit, kaip atrodo prieš ir po:


   Na gerai, čiaupą išplovė. Ką toliau? Visą kriauklę? Gerai. Pažiūrėkim. Atkreipkite dėmesį į spindesį išplautos kriauklės:

   Ir jokio šveitimo! Malonus švarinimo procesas vonioje. O koks kvapas. Koks spindesys. Koks malonumas.
   Išploviau visą vonią, plyteles be jokio vargo. O didžiausias malonumas tas, kad užėjus į vonią jaučiamas malonus svaros kvapas ir akinantis spindesys. Negalėsiu parodyti visos vonios vaizdo, nes nelabai matosi efektas iš tolo fotografijoje, o ir kvapo pojučių perteikti nelabai sugebėčiau=)

   Valydama vonios plyteles pastebėjau labai gerą valiklio savybę, kuri patiktų bet kokiai šeimininkei. O gi jis valo ir tarpus tarp plytelių!!! Man tai buvo pati opiausia problema valant vonią ir virtuvę. Papurškiu, šiek tiek palieku, pavalau kempinėle ir ŠTAI. Gražu. Net virtuvė ir vonia didesnė tapo =D
   Čia vonios grindys:


   O čia virtuvės:

   Man patinka. Visa virtuvė pasidarė net erdvesnė, net maloniau užeit ir svečius pasikviest.

Kainos: Spauskite čia
Vartojojo kaina: 18zl.

4 komentarai:

  1. Nieko sau! Blizgesys tikrai matomas nuotraukoje. ir as noriu tokio valiklio voniai. Pasiduodu reklamai. :-)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas2012-10-18 16:27

    O nuvalytu senas kalniu apnasas nuo stikliniu duso kabinos sieneliu?:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas2015-02-02 14:28

    Sitas senu nenuvalytu, bet nuvalytu L.O.C. valiklis klozetui :) O L.O.C. valikis dusui is viso neleistu nuosedoms susidaryti.

    AtsakytiPanaikinti