2010-08-16

LOC plius virtuvei

   Įsigijau LOC plius virtuvei valyti. 500 ml. O ir skiesti reikia santykiu 1:3. Galvoju, pamėginsiu. Sponsorius sako, kad gerai nuvalo riebalus virtuvėj. 
   Skiedimas:
100 ml LOC plius virtuvei+300 ml vandens
   Atskiedžiu ir į virtuvę. Papurškiu ant gartraukio. Gartraukis nėra labai švarus. Kokia aš bloga šeimininkė, tiek daug reibalų. Net gėda pasidarė! Palaukiu 10 min. Pradedu valyt. Valo. Kaip toj reklamoj Mr.Proper. Ir labai trinti nereikia. Kempinėlės užtenka, o kur storesnis sluoksnis riebalų, patrinu su kietesne kempinėlės dalimi. Pagaliau radau priemonę, kuri tikrai valo šiuos riebalus. Gaila nesusiprotėjau nufotografuoti poveikio. 
   Kadangi valo riebalus nuo gartraukio, mėginu ir viryklę išplauti. Papurškiau, palaukiau 10 min, ir valau. Vėl Mr. Proper reklama. Be jokio vargo. O svarbiausia, neužima daug laiko. Valymo proceso laikas virtuvėje žymiai sumažėjo. Puiku!
   Tik vienas minusas. Gan nemaloniai kvepia. Ir reikia gausiau plauti, kadangi lieka žymės išdžiuvus. Bet kam tai rūpi? Svarbiausia, kad nereikia gramdyti nešvarumų. O ir plaunamasis efektas tikrai yra.
   Važiuoju pas močiutę ir ieškau tikrai nešvarių puodų, kad jums parodyt. Savo puodų rodyt nenoriu, kad nepagalvotumėte kokia aš baisi nevala esu=D Įlendu į lauko virtuvę. Yra. Daug puodų. Pradedam "šveisti".
   
   Radau kažkokį puodelį. Nekreipkit dėmesį į blogą nuotraukų kokybę. Telefonas nėra naujos kartos su gera kamera.
Nemaniau, kad galės išplauti tokius nešvarumus. Užteko papurkšti ir po 10 min nuvaliau kietesne kempinėlės dalimi. Veikia. Nustebau. Juk ten yra pridegę nešvarumai, ir juos valyti reikia su specialiu orkaičių valikliu, bet užteko šio paprasto valiklio. Faina=)

   Toliau, bandom sunkesnius variantus. Jei nesigaus, tai bent žinosiu, ko nevalo=)
   O koks nešvarus puodas. Kaip sakoma, juokiasi puodas, kad katilas juodas. Čia jau ne tas žodis juodas. Baisus. Kažkas dar mėgino gramdyti tą puodą. Mėgstu iššūkius. Apipurškiu ir laukiu kas bus.
Vien kempinėlė nepadėjo. Pradėjau valyti su Amway plieninėmis kempinėlėmis. Galvoju, jau blogiau tikrai nebus. Nesubraižysiau labiau nei jis buvo subraižytas (kažkas juk darbavosi jau ir peiliais). Valau ir netikiu savo akimis. Nešvarumai tiesiog lupasi kaip lukštai. Gerai, kad bent jau nuotraukas padariau, nes mano pasakojimais tikrai nepatikėtumėte=)
   Čia dar viena nuotraukytė:
   To juodulio apačioje nevaliau, kad matytųsi, kad čia tas pats puodas, o ne kitas koks=)

   Taip, yra ir virduliukas. Juodas, murzinas ar kaip jį ten pavadint. Reikia plauti. Apipurškiu ir laukiu 10 min. Paprasta kempinėle irgi nuvalyti sunkoka. Paimu plienines kempinėles. Bijau, kad subraižys paviršių, vis dėlto blizgantis metalas buvo, galvojau, kad liks drūžės nuo šveitimo. Nieko panašaus. Šveičiu ir netikiu savo akimis. Efektas lyg lupčiau kiaušinį. Lukštai tik lekia į šalis ir lieka gražus švarus virduliukas.




   Virdulys tampa švarus, blizgantis, nesubraižytas. Beje, galite susipažinti su mano mamyte, jos atvaizdas matomas išplautojo virdulio veidrodyje. Jos reklamuoti aš nenorėjau, tiesiog netyžiom pateko į kadrą=D

    Kadangi mano telefono nuotraukytės nėra labai geros kokybės, pasiėmiau geresnį fotoparatą, ir padariau dar šiek tiek bandymų.
Baisus dangtis iš kaimiškos lauko virtuvės. Neploviau viso, kad matytųsi, kad nuotraukos nėra padirbtos=)

Gražu visai=)

   Nepažįstu aš dar tokių priemonių, kurios valytų taip gerai, ir kad nereikėtų stipriai šveisti. Aš sužavėta=)

 Kainos: Spauskite čia

Kaina vartotojui- 16 zl.

2 komentarai:

  1. Anonimiškas2010-08-18 13:58

    Nesitiki, kad sis valiklis taip veikia. Turiu ji, bet nemeginau tokiu puodu valyti. Reikes pameginti. Nuotraukos atrodo tikros, nepadirbtos, pameginsiu ir as ji puodam plauti ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. O ar šis valiklis nesugadintų man dujinės kaitlentės, jei su juo pavalyčiau? Nes puodus tai ir man puikiai nuvalo. Šis valiklis iš "Amway" tikrai tobulas :)

    AtsakytiPanaikinti