2010-08-16

LOC- universalus valiklis

LOC

   Pamačius pakuotę- nieko ypatingo. Prastas butelys, prasta etiketė, kaina nemaža, ir neaišku ką su juo veikti. Pasak sponsoriaus- daro viską. Ką viską? Mėginam. Ir nustembam.
Skiedimas:
9 pompos paspaudimai (arba 1 kamštelis=20ml)+0,5L vandens

   Turim atskiestą LOC. Pradedam. Papurškiam ant paviršiaus ir nuvalom. Niekada nestebėdavau anksčiau kaip nusivalo nešvarumai, o dabar stebiu. Su LOC nėra vargo jokiem nešvarumam. Skamba kaip frazė iš reklamos.=D Stalas, kėdė, spintos, palangė, net lango stiklas tampa švarūs. Ir taip paprasta. Papurškiu ir nuvalau. Valiau viską kas pakliūva po ranka. Jei kartais nenusivalo kas- bandau teplioti koncentratu. Ypač jei matau ant drabužių kokią dėmę, tai uždedu ant dėmės koncentrato prieš skalbimą. Efektas yra. Puiku=)
   Pamėginu tą bandymą su LOC ir batų tepalu. Ant rankos uždedu batų tepalo, ant viršaus LOC koncentrato, pamaišau, nuvalau balta servetėle ir ją išplaunu vandeny. Efektas: nustembu. Ant rankos lieka juoda nežymi dėmė. Galvoju- apgavo! Uždedu kiek LOC, labiau patrinu- nusivalė =) Servetėlė- išsiplovė be jokių dėmių. Kaip buvo balta, taip ir liko. Taip ir nesupratau kodėl išsiplovė. Pradėjau prisiminti chemijos studijas, ir apie riebalų savybes... Nekvaršinsiu jum galvos=)
   Sponsorius sakė, kad galima jį naudoti vietoj muilo ir dušo žele. Mėginam? Pabandom. Bijodama lendu į dušą ir nusiprausiu. Nusišluostau ir laukiu, kas čia bus. Ar odą išbers, ar nueis pūslėm, ar pradės traukti kaip po paprasto muilo. Efektas: nieko. O keisčiausia, kad oda neišsausėjo ir nepradėjo jos tempti. Ji tapo lygi ir švelni, ir beabejo, švari.
   Pasidarė tikrai įdomu. Sakė, kad galima ir plaukus trinkti su juo. Pabandžiau. Mėgstu iššūkius. Aukojau savo plaukus dėl žinojimo=) Nieko neįvyko. Plaukai neišslinko, nesusivėlė. Tapo minkšti ir švelnūs. Keista. Ir malonu=)
  Man pasidarė juokinga, kai pasakė, kad saugo nuo uodų, ir kad galima naudoti vietoj skutimosi žele. Barzdos neturiu, bet kaip ir bet kokia kita mergina prisižiūriu savo kojytes. Panaudojau vietoj skutimosi žele. Efektas- jokio bėrimo, oda švelni. Malonu. Vakare nuvažiavau prie ežero. Su šortukais. Vasara. Prie ežero. Vakaras. Uodų net ūžia. Rezultatas- kojos sveikos, nugara ir nosis- sukandžioti. Maniau sutapimas, bet pamėginau dar kartą, kai važiavau grybaut į vietą, kur daug uodų- prisitryniau atviras vietas- nemėgsta uodai LOC kvapo. Bandžiau išsiaiškinti kodėl, bet taip ir nežinau atsakymo.
   Parašyta naudojimosi instrukcijoje, kad galima plauti stiklainius statant agurkus žiemai. Pamėginau vieną stiklainį išplauti LOC ir nesterilizuoti. Agurkai išstovėjo. Bet iššovė vienas stiklainis sterilizuotas. Gal netyčiom supainiojau stiklainius?
   Man patinka LOC. Labai vertina mano keli pažįstami, kurie dirba tolimųjų reisų vairuotojais. Ima vieną priemonę ir naudoja visom reikmėm. Plauna indus, rankas, naudoja vietoj dušo žele, o ypač giria, kai plauna tepaluotas rankas po automobilio taisymo. Sako, kad gerai nuvalo tepalus. Nemėginau, netaisiau dar mašiniuko savo, o jei ir sugenda, paprašau kitų=)

   Įkelsiu kelias nuotraukytes, kurios parodo LOC poveikį:  

Čia šulinys pas mano močiutę kaime. Vaikččiojau po kiemą ir ieškojau ką čia jum išplauti ir nufotografuoti. Pamaniau, kaip tik tiks.

Na, nuotraukos kalba pačios už save. Ir plaut visai nesunku buvo.=)

   Beje, lyginant LOC universalų valiklį su tarkim Ajax universaliu valikliu, tai LOC ekonomiškesnis žymiai, nepaisant to, kad LOC turi daugiau pritaikymo galimybių, bei  nežiūrint į tai, kad LOC yra skystas, o Ajax yra tirštesnis, tad Ajax gali būti ilgiau vartojamas.

Kainos: Spauskite čia
 Vartotojams- 25 zl.

7 komentarai:

  1. Turiu ji. ir esu tikrai labai patenkinta. tik nezinojau kad galima ji taikyti nuo uodu. skamba juokingai, bet ismeginti verta. pameginsiu.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Čia man nepakeičiamas dalykas, visur jį naudoju. Ir visiems paviršiams valyt, ir drabužiams plaut, ir virtuvėj. ir t.t. Tikrai geras produktas.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas2010-09-20 16:37

    Skiesti jį reikia 1 pompos pasaupdimas ant 1 litro.
    Galvos neplauti ir netepti ant veido, visgi tai koncentratas, jūs kaip medikė turėtumėt žinoti, kad yra įvairių žmonių ir pasitaiko alergiškų LOC. Mano praktikoje prezentacijų metu, buvo keletas žmonių, kurie negalėjo naudoti LOC.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Taip, zinau kad gali buti alergisku zmoniu bet kokia medziagai, kaip tarkim cukraus- gliukozes netoleravimas. bet mano praktikoje nepasitaike zmoniu, kuriems pasireikstu alergija LOC, atvirksciai, alergiski zmones naudoja LOC, nes negali naudoti kitokiu cheminiu plovikliu ir valikliu. Ir jiems sis variantas yra kaip issigelbejimas namu valymo srityje=)

    AtsakytiPanaikinti
  5. L.O.C. nepakeiciamas. isplaudavau namus nuo lubu iki grindu ir su tuo paciu vandeniu palaistydavau geles. pati maudydavausi(pora kamsteliu i vonia ir putos ir kvapas ir odos bukle pagerejo) turejau vokieciu avigani, kuri tekdavo maudyt kas antra diena (o suni galima maudyt per menesi karta) todel maudydavau su loc. jokiu odos ligu neturejo, kailis zvilgejo ir kvepejo. nuostabu:)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  7. O kažin tiktų šis valiklis indaplovės vidų išvalyti?:)

    AtsakytiPanaikinti